vrijdag 18 september 2009

de CJB - Vrijdagmiddag agenda tips

Vlak voor het weekend sturen we je een paar agenda tips voor de komende weken. Het zou leuk zijn als we je op één van deze bijeenkomsten kunnen ontmoeten.

Woensdag 23 september 18.00 uur, netwerkborrel tijdens de VJO.
Volgende week woensdag en donderdag wordt de Vakbeurs Jonge Ondernemers 2009 (http://www.vjo-09.nl) gehouden in het WTC in Rotterdam. CJB Rotterdam staat zelf met een stand op de beurs en je ontvangt begin volgende week over de post vrijkaarten voor deze beurs, samen met de nieuwsbrief. Op woensdagavond zijn alle CJB leden uitgenodigd voor een netwerkborrel op stand 11 van ROO/HN. Dus houd woensdag vanaf 18.00 je agenda vrij en kom netwerken!

Dinsdag 6 oktober 2009 18.30 uur, CJB superbijeenkomst in de bieb.
Heb je vaak gelijk, maar krijg je het niet? Hoe krijg je het dan wél? Deze Superbijeenkomst wordt geleid door Lars Duursma, voormalig wereldkampioen debatteren en oprichter van Debatrix. Je kan vanaf 18.30 terecht in het bibliotheektheater, Hoogstraat 110 in Rotterdam. Zorg wel dat je je even inschrijft via deze link en een introducée meenemen mag natuurlijk altijd!

Dinsdag 27 oktober 2009 19.00 uur, Young Business Meeting met Ben Tiggelaar.
"Yes, we've got him!" was onze reactie na het definitieve accoord op de komst van Ben Tiggelaar. Bekend van zijn columns, boeken en seminars. Het thema van deze bijeenkomst is "Van dromen naar actie!". Behalve een presentatie van Ben is er natuurlijk ook volop gelegenheid om te netwerken met andere jonge ondernemers. Wees er snel bij, de inschrijving is nu 2 weken open en de zaal zit al voor 75% vol. Dus schrijf je nu in via deze link, anders kan je er echt niet meer bij! De toegang is gratis!

Geen opmerkingen: