zondag 14 januari 2007

Xing Rotterdam Community Meeting

Edgar Neo (Lotsov*), Sacha Soeters (Tout Passe Partout) en Johan Brekelmans (Finovion)hebben het idee opgepakt om Xing in Rotterdam en directe omgeving tot een groot succes te maken.

Na een tijd lang zonder Xing bijeenkomsten in Rotterdam staat er eindelijk weer een nieuwe offline netwerk bijeenkomst van Xing in Rotterdam op de agenda.

Waar en wanneer?

Op donderdag 25 januari 2007 vindt deze eerste bijeenkomst plaats in Landhuis de Oliphant in Rotterdam (http://www.rotterdamcommunity.nl/locatie.html).
Door een gulle bijdrage van Cashcontrol (
http://www.cashcontrol.nl) is de toegang gratis. Het eerste drankje wordt betaald door Xing en Finovion betaalt de borrelhapjes.

Aanvang van de bijeenkomst is 19.00 uur en eindigt 23.00 uur.

Programma en activiteiten:

Het programma is vrijblijvend zoals ook bij eerdere bijeenkomsten van onze collega’s in andere steden. Het gezellig borrelen en contacten leggen vindt plaats in de Cornelis van Coolwijckzaal en naastgelegen ruimte op de begane grond van deze locatie.

De bijeenkomst heeft een aantal extra’s te bieden. In de Seigneur d’Heenvlietzaal op de eerste etage vinden er aanvullende activiteiten plaats o.a.: Idea(Business)broker. Heb je een briljant idee, leuk product of het gat in de markt gevonden en je wil er over vertellen dan stellen wij daarvoor het podium beschikbaar. Je kan met ondersteuning van hulpmiddelen in 4 minuten je verhaal kwijt. Een jury van deskundigen beoordeelt alle sprekers en geeft aan in welk plan, idee of product zij de grootste uitdaging zien. Deze persoon wint dan een gratis premium lidmaatschap van Xing voor 3 maanden.

Vanzelfsprekend staat het iedereen vrij om eigen contacten (ook van buiten Xing) mee te nemen. U kunt uzelf en uw introducé aanmelden via de Xing site.

Raadpleeg http://www.rotterdamcommunity.nl/over-deze-meeting.html voor eventuele aanpassingen en aanvullingen van het programma voor 25 januari 2007.

Je kan je ook nog altijd aanmelden voor de Xing Group Rotterdam Community (http://www.xing.com/net/ordam/).

Geen opmerkingen: